Förvaringslåda från Jox som går att stapla på likadana lådor i samma serie. På så sätt frigör du golvutrymme som skapar rymd i barnrummet och ger mer lekyta. Med bra förvaring känns städningen enklare och det blir även lättare att hålla rummet välorganiserat. Lådan lämpar sig vid förvaring av leksaker, klossar och mjukisdjur. Jox Stapelförvaring kan gärna kombineras i olika färgkombinationer tillsammans med andra lådor serien och har två handtag som underlättar förflyttning.

Mått: 40 x 40 x 30 cm
Material: MDF
  • Artikelnummer L-7003652-0000

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.