Åkpåse med unika och handgjorda prints från Design by Voksi med inspiration från den internationella catwalken. Förutom att hålla ditt barn omsvept och varm när kylan tränger sig på blir den dessutom den där extra detaljen som ger vagnen en trendig look.

Åkpåsen är vind- och vattentät och är försedd med antiglid-material på baksidan som gör att åkpåsen håller sig på plats i vagnen. Hål för fempunktssele finns. Överdrag kan enkelt tas bort. Överdraget kan också öppnas upp och användas som lekmatta. Mjuk och reglerbar öppning vid huvudet.

Kan tvättas i maskin. Rekommenderad ålder: 0-3 år.
Mått: 98 x 48 cm.
  • Artikelnummer 165684
  • Säkerhet

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.