Ett par funktionella vinterkängor som håller fötterna varma och torra i alla väder. Sorel, Super Trooper spänns enkelt med två stycken justerbara dragskor. En högt uppe på stövelskaftet och en lite längre ner, vilket ger god möjlighet att optimera passformen. Insidan är fodrad med mjuk och värmande filt och sulan går att ta ur och vädra eller tvätta vid behov. Kängorna är även utrustade med 2,5 mm frostplugg som hindrar kyla från marken att gå vidare upp i skon. Sorel, Super Trooper håller värmen i -32 graders kyla. Yttersulan är grovt mönstrad för optimalt grepp. Sorel, Super Trooper håller fötterna varma även om det blir en kall vinter.

- Enkel knäppning med dragsko
- Värmande filtfoder
- Löstagbar sula som går att tvätta
- Frostplugg hindrar kyla från marken att gå vidare upp i skon
- Håller värmen i -32 grader.
- Grovt mönstrad sula för optimalt grepp

Material:
Ovandel: PU-förstärkt syntetisk textil
Foder: Ull
Yttersida: Formsprutad vattentät gummiskal

Tvättråd: Handtvätt, får ej torktumlas

Tips!
En skostorlek avgörs av innermåttet. För att hitta rätt storlek till ditt barn kan du mäta barnets fot. Lägg ett papper mot en vägg och placera barnets häl mot väggen. Se till att barnet har jämvikt på fötterna och inte lutar sig mot väggen. Gör en markering på pappret där foten är som längst. Mät sedan med linjal från papprets kant till markeringen så har du barnets mått.

Barnfötter växer så det knakar och då kan det vara bra att köpa ett par skor som är lite större än barnets fötter. Lägg till ungefär såhär mycket när du väljer skor:
Sandaler: 10-15 mm
Kängor/stövlar: 15-20 mm
Promenadskor: 10-15 mm
Sportskor: 10-15 mm
Vinterskor: 15-20 mm
Lära-gå-skor: 15 mm
Tofflor: 10-15 mm

Ungefärlig tillväxt av barnfötter:
1-2 år: 20 mm/år
2-3 år: 15 mm/år
3-11 år: 10 mm/år
  • Artikelnummer 158901

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.