Inred med TamTam Chrome i koppar från Stamp Edition. 1968 designade Henry Massonnet en liten, ergonomisk, fantasifull men framförallt stilren pall i plast som fick namnet TamTam. Den hamnade genast på allas måste-ha-lista! 2002 gjorde den kultförklarade pallen comeback och finns idag i många olika färger och utföranden.

TamTam-pallen har idag sålts i över 12 miljoner exemplar! Hos oss på Lekmer hittar du originaldesignen TamTam Pop samt TamTam Krystal och TamTam Chrome. Den passar lika bra i barnrummet som i vardagsrummet eller hallen. Det finns helt enkelt en pall för alla smaker .

Material: polypropylen
Höjd: 45 cm
Diameter: 30cm Vikt: 1,3 kg
  • Artikelnummer L-8080696-0000
  • Säkerhet

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.