Babypaket i 5 delar från Jox. Det här setet är en perfekt personlig gåva att ge bort i doppresent eller födelsedagspresent. Korgen innehåller babyfilt, gosedjur, skallra och snuttefilt med randiga kaniner. Snuttefilten blir en mjuk och trygg kompis som trösta och den mjuka och gulliga skallran kommer uppskattas av de minsta. Den gosiga filten är perfekt att ha med sig i vagnen eller på resan. Förvaringskorgen kan också användas till att hålla ordning på småleksaker i barnrummet på ett snyggt sätt.

Material:
Kanin: 100% bomullsgarn
Skallra: 100% bomullsgarn
Snuttefilt: 100% bomullsgarn
Filt: 100% bomullsgarn, 100% polyester
Korg: 60% linne, 40% bomull

Mått:
Kanin: 25 cm
Skallra: 14 cm
Snuttefilt: 28 cm
Filt: 70 x 90 cm
Korg: 15 cm hög, 20 cm diameter

  • Artikelnummer L-7002810-0000
  • Säkerhet
  • Ålder One Size

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.