Bomullsfilt Guppig från Jox. Bomullsfilten är vitt med rosa och svarta guppiga ränder på ena sidan och rosa på den andra. Jox Trend är en svart/vit kollektion med moderna och lekfulla grafiska mönster med inslag av pastell. Produkterna som har fått namnen ”Busig”, ”Strösslig” och ”Guppig” tilltalar både små och stora och passar lika bra i barnrummet som i övriga hemmet. Filten passar lika bra att ha i vagnen som i barnsängen. Mixa och matcha med produkterna i samma serie.

Material: 100% bomull
Mått: 80 x 100 cm
Tvättråd: maskintvätt 40°C
  • Artikelnummer L-7002785-0000
  • Säkerhet

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.