Inred med kuddfodral Guppig från Jox. Kuddfodralet är vitt med rosa och svarta guppiga ränder, rosa kantband och dold dragkedja nedtill. Innerkudde medföljer ej.

Jox är en svart/vit kollektion för 2016 med moderna och lekfulla grafiska mönster med inslag av pastell. Produkterna som har fått namnen ”Busig”, ”Strösslig” och ”Guppig” tilltalar både små och stora och passar lika bra i barnrummet som i övriga hemmet. Mönstren finns på gardiner, mattor, kuddfodral och förvaringslådor!

Material: 100% öko-tex certifierad bomull
Mått: 45 x 45 cm
Tvättråd: 40°C maskintvätt, ej torktumling
  • Artikelnummer L-8080635-0000
  • Säkerhet

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.