Nappflaskan Closer to Nature från Tommee Tippee gör det lättare att växla mellan amning och flaskmatning. En väldigt mjuk dinapp, gjord av silikon, som påminner om mammans bröst och rör sig med naturlig spänstighet. Bebisen får värme från nappen och kan suga tag om den, precis på samma sätt som bröstet.

Oavsett om man ammar eller flaskmatar så kan man hålla barnet i samma ställning. En superkänslig antikolikventil är utformad för att släppa in optimal mängd luft i flaskan för att undvika risken för kolik och andra problem på grund av att barnen sväljer luft vid matning.

Helt fri från BPA. Rymmer 260 ml.
  • Artikelnummer L-8068214-0000
  • Säkerhet

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.