Med HeroSippy är det enkelt och kul att lära sig dricka ur mugg. Denna praktiska mugg är perfekt både på utflykten och vid middagsbordet hemma. De avtagbara handtagen gör muggen lätt och bekväm att hålla och underlättar för barnet när det är dags att lära sig dricka själv. Muggens fötter och svans gör den extra stadig och den mjuka bitsäkra silikonpipen är skonsam mot barnets tänder och tandkött. Dessutom är den spillsäker och har ett lock som är lätt att öppna och stänga för små händer.

- Fri från BPA och ftalater
- Rymmer 140 ml

Material: flaska i polypropylene, drickpip TPE
  • Artikelnummer L-8120016-0000

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.