Akeleie är en undertröja som består av ett lager polyester och ett lager merinoull. Polyesterlagret ligger närmast huden och merinoullen sitter på yttersidan. Kombinationen erbjuder utmärkta isolerande och värmereglerande egenskaper och är perfekt om du tycker att det är stickigt med ylle direkt mot huden. Akeleie fungerar bra som första lager eftersom att materialet transporterar fukt utåt. Undertröjan kan även användas som som mellanlager under ett tunt plagg.

- Polyester och merinoull i kombination för bästa komfort och isolering
- Värmereglerande egenskaper
- Transporterar fukt utåt
- Kan användas både som första- och mellanlager

Material:
Yttersidan: 80% merinoull, 20% polyester
Innersidan: 100% polyester
Vikt: 220g/m2
  • Artikelnummer L-0034892-1016
  • Material Merinoull Polyester

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.