En mjuk och bekväm ullbody från Geggamoja. Denna mysiga body har Geggamojas kännetecknande ränder och tryckknappar fram samt i grenen för smidig av- och påklädning. Bodyn är tillverkad i ull som isolerar mot både värme och kyla, och är lika populärt att använda under sommaren som under vinterhalvåret. Geggamojas ull är fri från skadliga kemikalier, utöver att det är självrengörande och måste sällan tvättas. Kombinera gärna med byxor från märkets ullkollektion.

Material: 100% merinoull
Tvättråd: maskintvätt 30 °C
  • Artikelnummer 231488

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.