Walltastic Väggdekaler med Avengers är ett enkelt sätt att snabbt sätta lite färg på barnrummet och skapa ett hemtrevligt rum som inspirerar till lek. Walltastic Room Stickers är lätta att applicera på väggen. Välj en jämn yta till exempel en slät vägg, en möbel eller dörr. Rengör ytan med en fuktig svamp eller trasa och låt torka. Därefter är det bara att ta bort skyddspappret från klistermärket och fästa det på väggen. Använd en mjuk trasa för att jämna till klistermärket för bästa resultat. Walltastic väggdekaler hålls efter med en vanlig, torr dammtrasa. Placera inte nära spjälsäng.
  • Artikelnummer L-8082607-0000

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.