Barbie, Video Game Hero, Lead Skating Doll kan göra färgglada priuetter med sina lysande rullskridskor. Barbie kommer med en styrkontroll som gör att hon kan snurra eller åka fram och tillbaka med ett knapptryck från kontrollen. Barbie har på sig en gaming-inspirerad outfit som består av en rosa hjälm med matchande knäskydd samt en klänning i japansk stil. Hennes blond hår är uppsatt i två tofsar och luggen har en rosa färgeffekt som går helt i linje med resten av hennes outfit.
  • Artikelnummer L-8093394-0000
  • Säkerhet
  • Ålder 3 - 10 år

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.