En lätt och smidig vinterkänga för alla väder. Sorel, Cumberland har en vind- och vattenavvisande överdel och tack vare snölåset i plösen behöver du inte oroa dig för blöta och kalla fötter. Den här bekväma modellen har 200g värmande Thinsulate™-foder och en fantastisk skön passform. Kängan sitter tätt runt foten utan att kännas tight eller obekväm. Skorna spänns enkelt med elastisk snörning och dragsko på stövelskaftet. Sorel, Cumberland klarar temperaturer så låga som -32 grader.

- Lätt och smidig
- Vind- och vattenavvisande överdel
- Fantastiskt skön passform
- Klarar -32 grader
- Elastisk snörning med dragsko

Material:
Ovandel: PU-förstärkt syntetisk textil
Foder: 200g Thinsulate™
Mellansula: EVA
Yttersida: Formsprutad vattentät gummiskal

Tvättråd: Handtvätt, får ej torktumlas

Tips!
En skostorlek avgörs av innermåttet. För att hitta rätt storlek till ditt barn kan du mäta barnets fot. Lägg ett papper mot en vägg och placera barnets häl mot väggen. Se till att barnet har jämvikt på fötterna och inte lutar sig mot väggen. Gör en markering på pappret där foten är som längst. Mät sedan med linjal från papprets kant till markeringen så har du barnets mått.

Barnfötter växer så det knakar och då kan det vara bra att köpa ett par skor som är lite större än barnets fötter. Lägg till ungefär såhär mycket när du väljer skor:
Sandaler: 10-15 mm
Kängor/stövlar: 15-20 mm
Promenadskor: 10-15 mm
Sportskor: 10-15 mm
Vinterskor: 15-20 mm
Lära-gå-skor: 15 mm
Tofflor: 10-15 mm

Ungefärlig tillväxt av barnfötter:
1-2 år: 20 mm/år
2-3 år: 15 mm/år
3-11 år: 10 mm/år
  • Artikelnummer L-0034743-1001
  • Material PU

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.