Powderbug Plus är en vattentät och slitstark känga som håller fötterna varma och torra i vinter. Innerfodret består av 6mm filt som går att plocka ur för att vädra eller tvätta vid behov. Ytterlagret består av vattentät syntetiskt läder och nylon med vattentäta sömmar som står emot både snö, regn och slask. Kängorna knäpps enkelt med ett kardborreband och har en justerbar dragsko högst upp på skaftet för optimal passform. Sulan är grovt mönstrad för bättre fäste och skorna är försedda med en reflex baktill. Powderbug Plus är att lita på även när det blir riktigt kallt då de håller värmen i temperaturer ner till -32 grader.

- Vattentäta
- Uttagbart innerfoder i filt
- Enkel knäppning med kardborreband och dragsko
- Håller värmen i -32 grader
- Vattentäta sömmar
- Reflex baktill

Material:
Yttersida: Vattentät syntetiskt läder och nylon
Foder: 400g
Yttersula: Formsprutad vattentät gummiskal

Tvättråd: Handtvätt

Tips!
En skostorlek avgörs av innermåttet. För att hitta rätt storlek till ditt barn kan du mäta barnets fot. Lägg ett papper mot en vägg och placera barnets häl mot väggen. Se till att barnet har jämvikt på fötterna och inte lutar sig mot väggen. Gör en markering på pappret där foten är som längst. Mät sedan med linjal från papprets kant till markeringen så har du barnets mått.

Barnfötter växer så det knakar och då kan det vara bra att köpa ett par skor som är lite större än barnets fötter. Lägg till ungefär såhär mycket när du väljer skor:
Sandaler: 10-15 mm
Kängor/stövlar: 15-20 mm
Promenadskor: 10-15 mm
Sportskor: 10-15 mm
Vinterskor: 15-20 mm
Lära-gå-skor: 15 mm
Tofflor: 10-15 mm

Ungefärlig tillväxt av barnfötter:
1-2 år: 20 mm/år
2-3 år: 15 mm/år
3-11 år: 10 mm/år
  • Artikelnummer L-0034733-1016
  • Material PU

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.