Didriksons Ale är en vattentät overall med tålig corduraväv som förstärker extra utsatta områden vilket förlänger plaggets livslängd. Overallen har god andningsförmåga vilket gör att den passar perfekt för aktiv användning. Didriksons Ale är vattentät och har tejpade sömmar som gör den ideal för utomhuslek kyliga vinter- och höstdagar. Overallen har tre praktiska fickor, liftkortsficka på ärmen, avtagbar huva samt synliga reflexer på plaggets alla sidor. Didriksons Ale kan förlängas upp till en storlek tack vare den smarta Extend Size-funktionen så att barnet kan ha overallen längre. Blixtlåset har en skyddande frontklaff och en hög krage med tryckknappar som skyddar barnets hals mot kalla vindar. Overallen är justerbar i ärmarna, bensluten samt i midjan. Didriksons Ale är en funktionell overall som klara alla typer av väder. PFC-fri vattenavvisning.

- Vattentät
- Vindtät
- Tejpade sömmare
- Tre praktiska fickor och en liftkortsficka
- Avtagbar, justerbar huva
- Reflexer
- Extend Size gör att den kan förlängas en storlek
- Skyddande frontklaff över blixtlåset
- Hög krage med tryckknappar
- Förstärkt med slitstark corduraväv på utsatta områden
- PFC-fri vattenavvisning

Material: 100% polyester
  • Artikelnummer 219542

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.