Lila vinteroverall från Kuling. Mycket slitstark och funktionell overall med tejpade sömmar från Kuling. Kläder från Kuling är framtagna för att hålla länge och ha hög standard. Denna overall håller barnet varmt och torrt i ur och skur då den är både vind- och vattentät och har snölås i benslut. Overallen är förstärkt med slitstarkt material på armbågar, rumpa, knän och på insidan av bensluten som är extra utsatta områden. Justerbar midja, muddar i ärmslut och fothällor i benslut för bästa passform. Overallen är även försedd med två praktiska fickor framtill som försluts med dragkedja, reflexdetaljer både fram och bak samt en avtagbar huva.

- Reflexer
- Fothällor
- Snölås
- Hakskydd
- Tejpade sömmar
- Vindtät
- Vattentät
- Vattenpelare: 10 000mm
- Andingsförmåga: 5.000 g/m2/24h
- Foder: 180g på kroppen, 160g i ben och 140g i ärmar, huva och krage
- PFC-fri

Material
Utsida: Nylon Taslan
Foder: Fleecefoder i rygg och polyesterfoder framtill, ärmar och ben
Storlek: Rymlig storlek
  • Artikelnummer L-0012888-1008
  • Säkerhet
  • Material 10.000 mm Nylon Polyester

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.