En varm och smidig overall framtagen för lek och rörelse. Snøtind Insulated, Kids är en lätt overall med god rörelsefrihet som ändå håller värmen effektivt. Overallen är tillverkad i funktionsmaterialet Bergans Element Active som har ett vatten- och vindtätt membran. Fodret består av Bergans Arctic Insulation som har mycket goda isolerande egenskaper. Den löstagbara huvan skyddar mot snö, regn och kalla vindar och går att justera för optimal passform. Resåren i midjan håller overallen på plats och bidrar även den till en bättre passform. Plagget är förstärkt vid armbågar, knä, rumpa och benslut eftersom att dessa är utsatta områden som ofta utsätts för slitage. En annan praktisk detalj är den breda bröstfickan som går att försluta med dragkedja. Bergans Snøtind Insulated, Kids är en praktisk och funktionell overall som gör att ditt barn kommer kunna leka obehindrat utan att frysa.

- Vattenpelare 10 000 mm
- Andning 10 000 g/m2/24
- Slitstyrka 5000+ rubs
- God rörelsefrihet
- Löstagbar huva som går att justera
- Reflexdetaljer
- Förstärkning på armbågar, knä, rumpa och benslut
- Bröstficka

Yttermaterial: 2 lager Bergans Elements active (100% polyamid)
Foder: Bergans Arctic Insulation (100% polyester)
  • Artikelnummer L-0034878-1012
  • Material Polyamid Polyester

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.