En varm overall i tufft mönster. Wengen från Lindberg är vattentät (vattenpelare 10.000 mm) och har tejpade sömmar som förhindrar att vatten tränger in i plagget. Trots att materialet är så pass tätt så har det också ventilerande egenskaper vilket är praktiskt för den som är aktiv och svettas (andas 5.000 g/m2/24h). Overallen har fleecefoder över rumpa och rygg. I övrigt är overallen fodrad med nylon. Den avtagbara huvan skyddar mot vind och snö och håller halsen varm om du knäpper översta knappen. Blixtlåset framtill är täckt med en kant som hindrar blåst från att ta sig in. Lindberg, Wengen har två praktiska fickor i kontrastfärg med blixtlås. Dessutom så är midjan justerbar för optimal passform. Bensluten är försedda med avtagbara fothällor och muddarna är gjorda i elastisk lycra.

- Vattentät (vattenpelare 10.000 mm)
- Tejpade sömmar
- Materialet andas 5.000 g/m2/24h
- Fleecefodrad över rumpa och rygg
- Avtagbar huva
- Justerbar midja för optimal passforma
- Avtagbara fothällor
- Praktiska fickor med blixtlås och kontrastfärg

Material:
Yttersida: 100% polyester
Foder: nylon, fleece

Tvättråd: 40°C
  • Artikelnummer L-0035533-1008
  • Material Nylon Polyester

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.