Gul underbar anorak från Mini A Ture. Perfekta jackan för ditt barn att ha i alla väder då den har ett vattentåligt och slitstarkt yttertyg. Jackan har en asymmetrisk dragkedja framtill med tryckknappar för att kunna stänga till så att regn inte kommer in. Framtill finns en ficka som går att stänga med en tryckknapp samt en stjärnformad reflex så att ditt barn syns i mörkret. Plagget är utrustad med ribbstickade muddar i slutet av ärmarna och på den toppiga luvan som även den är avtagbar med tryckknappar. Baktill finns ett åtdragbart band i linningen med en reflex nedtill på anoraken.

– Vattenpelare: 8000 mm
– Andningsförmåga: 5000 g/m2/24h
– Avtagbar huva
– Reflexer
– Elastiska ärmslut med muddar

Yttermaterial: 100% nylon med PU beläggning
Foder 1: 80% polyester, 20% bomull
Foder 2: 100% polyester
Tvättråd: maskintvätt 40°C
  • Artikelnummer 263432

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.