En vinterstoppad overall för de mindre, tillverkad i polyester taslan 320D. Wengen, Babyoverall från Lindberg är vattentät (vattenpelare 10 000 mm) och en del av overallen är fodrad med extra mjuk fleece som är lite luddig och ger en varm och skön känsla. Ben och ärmar är fodrade med nylonfoder. De tejpade sömmarna hindrar fukt från att tränga in i plagget och materialet andas trots att det är så pass tätt vilket är bra för aktiv lek (andas 5.000 g/m2/24h). Den avtagbara luvan skyddar från vind, snö och regn. Overallen är lätt att klä på eftersom att den har dubbla dragkedjor.

- Vattenpelare 10 000 mm
- Tejpade sömmar
- Materialet andas 5.000 g/m2/24h
- Fodrad med mjuk och värmande luddig fleece
- Ben och ärmar fodrade med nylonfoder
- Avtagbar luva
- Resår i ärm- och benslut
- Fothällor
- Dubbla dragkejdor
- Övervik för händer och fötter

Material: Polyester taslan 320D
Foder: fleece, nylon

Tvättråd: 40°C
  • Artikelnummer 179849
  • Material Nylon Polyester

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.