Med denna peruk går det att förvandlas till Disney Vaiana, hövdingen Tuis 16-åriga dotter. Vaina är en sprallig och äventyrlig tjej som älskar att spendera sin tid vid havet. Hennes upptäckarglädje begränsas dock av att Tui har förbjudit stammens medlemmar från att segla bortom revet som omger ön. Men en störning i naturens balans tvingar Vaiana att ge sig ut på havet, precis som hennes modiga förfäder - Oceaniens ursprungliga upptäckare och sjöfarare. Med Disney Vaina, Wig kan barnet leva sig in i den spännande och mystikfyllda storyn.
  • Artikelnummer L-8093565-0000
  • Säkerhet
  • Ålder 6 - 10 år

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.