Wisti är en vatten- och vindtät vinteroverall från Mini a ture i färgen ombre blue. Den här overallen klarar alla väder och barnet kan vara ute och leka länge utan att frysa. Det slitstarka yttermaterialet består av 100% nylon och overallen är Öko-Tex certifierad vilket garanterar att plagget är fritt från hälsofarliga kemikalier. Knäna och sätet är extra förstärkta eftersom att dessa områden ofta är mer utsatta för slitage. Plagget är fodrat med mjuk fleece och stoppat med isolerande thermolite. Overallen har tejpade sömmar som blockerar fukt från att tränga in i plagget och materialet har trots sin täthet god andningsförmåga vilket passar bra vid aktiv utelek. Overallen har YKK-blixtlås på båda sidor vilket gör det lättare att klä på och av barnet. Högst upp på bröstet sitter en frontficka med tryckknapp och en reflekterande stjärna (70 lux) som gör barnet mer synligt i vintermörkret. Huvan skyddar mot kyliga vindar, regn och snö och går att ta av. Andra smarta funktioner som overallen har är fothällor vid bensluten och att det enkelt går att fästa ett par Mini a ture-vantar vid ärmsluten.

- Vattenpelare 10 000 mm(8000 efter fem tvättar)
- Tejpade sömmar
- Andningsförmåga 8000
- Slitstyrka 50 000 rubs
- Öko-Tex certifierad
- Blixtlås på båda sidor, lätt att ta på och av
- Rem vid är ärmslut gör det möjligt att fästa på ett par mini a ture-vantar
- Förstärkningar vid knä och säte
- Frontficka
- Reflekterande stjärna 70 lux
- Barnsäker avtagbar huva
- Fothällor

Yttermaterial: taslan 100% nylon, ytbehandlad
Foder: fleece/polyester
Stoppning: thermolite
  • Artikelnummer 185013
  • Material Nylon Polyester

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.