Voksi® Wool Rib Jacket är tillverkad av 100% merinoull och är mjuk och bekväm för barnet. Det finns ungefär 200 fårraser och av dessa är det Merinofåren som ger den bästa ullkvaliteten. Detta är anledningen till att Voksi® har valt just merinoull för kollektionen. Ullens struktur gör att fibren kan transportera och fördela värme och fuktighet. Ull är värmeisolerande under kalla dagar och värmeskyddande under varma dagar. Ull är behagligt mot kroppen och kläderna kan användas året runt. Vi har valt ribbstickning för denna kollektionen för att skapa det allra bästa för ditt barn. Ribbningen är mycket elastisk och följer barnets rörelser. Ribbstickning kräver dubbel mängd garn vilket ger extra isolering och temperaturreglering. Kläderna är mjuka och bekväma för barn att bära. Finns i storlekarna 86/92-110/116.
  • Artikelnummer 167044

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.