Air Hogs, Zero Gravity Drive är en radiostyrd bil utöver det vanliga. Zero Gravity Drive kan köra på golvet, på väggar och till och med upp och ner. Bilen är utrustad med en patenterad teknik som gör att den helt obehindrat kan köra i vilka vinklar som helst. Air Hogs, Zero Gravity Drive manövreras med en modern styrkontroll som gör att bilen svänger när man vrider den åt olika håll, precis som en riktig ratt. Styrkontrollens design för tankarna till hur formel 1-rattar är utformade vilket ger den helt rätt känsla. Själva bilen i sig har en extrem racing-design som går i linje med dess egenskaper. Det här är en fartfylld leksak som inte liknar någonting annat.

Leksaken drivs med 6 stycken AA batterier. Batterier ingår ej.
  • Artikelnummer L-8091581-0000
  • Ålder 8 - 12 år

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.