Zuppy Love Sport är en robothundvalp som kan visa känslor och ger respons på när barnet interagerar med den. Ju mer barnet leker med och tar hand om sin hundvalp desto gladare blir den. Zoomer, Zuppie Love, Sport har sensorer på huvudet och känner av när barnet klappar eller lägger handen på den. Hundvalpen är vit och blå och med sina uttrycksfulla ögon av LED-ljus som lyser i olika mönster talar hunden om hur den känner sig. På så sätt kan barnet läsa av hundens beteende och studera hur det förändras beroende på hur barnet interagerar med den. Zuppy Love Sport kan dessutom göra hemliga tricks. Lista ut tricket genom att trycka på rätt knappkombinationer. Zuppy love Sport kan även sättas i vaktläge. Dessutom så tycker den om att leka med andra Zuppies. Zoomer, Zuppy Love Sport är en modern, interaktiv och inspirerande leksak.

Leksaken drivs med tre stycken AAA-batterier
  • Artikelnummer L-8092294-0003
  • Ålder 5 - 12 år

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.